360 Sanal Tur   Yahyalı Panorama
Haberler - Duyurular

BAŞKAN ESAT ÖZTÜRK’TEN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

27 Şubat 2022 - 545 kez okundu.

Belediye Başkanımız Esat Öztürk, bu gece idrak edilecek olan Miraç Kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Öztürk mesajında;  “ İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandili'ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Miraç, Rahmet Peygamber’inin Allah’ın sonsuzluğu, yüceliği ve O’nun nihayetsiz kudretine yaptığı en görkemli şahitliktir. Rabbimiz, bu şahitlikte gerçek yüceliğin yalnızca kendisine ait olduğunu Efendimiz ’in şahsında beşeriyete bir kez daha göstermiştir. Aynı zamanda arınma, yücelme ve kulluğun zirvesine erişmenin yollarını da öğretmiştir. Biz müminler için müjdedir Miraç. Rabbimiz, kendisine ortak koşmayanların büyük günahlarının bağışlanacağını bu kutlu gecede müjdelemiştir.

Miraç Kandili vesilesiyle Rabbimize, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlayalım. Unutmayalım ki, bugün bizlere düşen, miracı Peygamberimiz ’in bir hatıratı, bir tarih olarak okumak değildir. Bize düşen, Allah’ın emir ve yasakları karşısında her daim sadakatle, teslimiyetle bir duruş sergilemektir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu mübarek geceyi fırsat bilerek, kin ve kırgınlıkları unutup, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlendirilmesine gayret gösterelim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu kutlu gecede Yüce Rabbimize açılan ellerin ve yakaran dillerin, bütün İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayetine, dünyada adalet, huzur ve barışın teminine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Son Eklenen Haberler
Üye Olunan Birlikler
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Türkiye Belediyeler Birliği
Faydalı Bağlantılar
YAHYALI BELEDİYESİ © Copyright 2019
Web Tasarım Ajansı Medyatör