360 Sanal Tur   Yahyalı Panorama
Haberler - Duyurular

BAŞKAN ÖZTÜRK KOLTUĞUNU MİNİK ÇOCUKLARA DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yahyalı Belediyesi’nde minikler başkanlık koltuğuna oturdu.

Ülke genelinde gerçekleşen gelenek ile Yahyalı Belediye Başkanı koltuğuna Fatih İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Eray Etka Kafalı ile otururken, Başkan Yardımcısı koltuğuna Esila Ceyda İşçi oturdu. Minik Başkanları Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Başkan Yardımcısı Cemal Ersin Çakır karşıladı.

Başkanlık koltuğuna oturan Minik Başkan Eray Etka Kafalı devam eden belediye çalışmaları ile ilgili Başkan Yardımcısı Cemal Ersin Çakır’dan bilgiler alarak talimatlar verdi.

Konu ile ilgili basına açıklamalar yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, göreve geldikleri 2014 yılından beridir ilçedeki eğitim kurumlara büyük destekler verdiklerini ve ilçedeki eğitim kalitesinin üst seviyelere çıktığını söyledi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Esat Öztürk; “Çocuklarımıza Demokrasiyi aşılama adına özel bir günü birlikte yaşıyoruz. Belediye olarak 23 Nisan Bayramı coşkusunu düzenlediğimiz özel bir gece ile çocuklarımız ile birlikte kutlayacağız. Meddah, Hacivat ve Karagöz, Çocuk Tiyatrosu, Oyunlar ve Yarışmaların yer aldığı programımıza ilçemizdeki tüm çocuklarımızı velileri ile birlikte bekliyoruz. Bu vesile ile 23 Nisan Bayramımızı bir kez daha kutluyorum.” diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk koltuğunu devrettiği minik çocuklara hediyeler takdim etti.

Son Eklenen Haberler
Üye Olunan Birlikler
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Tarihi Kentler Birliği
Türkiye Belediyeler Birliği
Faydalı Bağlantılar
YAHYALI BELEDİYESİ © Copyright 2019
Web Tasarım Ajansı Medyatör