TARİHİ KILCAN YOLU YENİDEN DÜZENLENİYOR

İlçemiz İsmet Mahallesi üzerinde bulunan Göynük mevkii ile bağlantıyı sağlayan tarihi Kılcan yolu belediyemiz tarafından düzenlenmeye başladı.

Sabah mesaisine Kılcan yolunda yapılan çalışmaları inceleyerek başlayan Belediye Başkanımız Esat Öztürk; “ Bundan 40-50 önce vatandaşlarımız tarafından Göynük mevkiine gitmek için sıkça kullanılan tarihi Kılcan yolunu yeniden düzenliyoruz. Bu yolu tekrar yapmak bana ve ekibime nasip oldu. Ekibime teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden ilçemizi adeta bir kilim gibi nakış nakış işliyoruz. Biz Yahyalı’yı seviyoruz. Bize durmak yakışmaz. Bu yolu kullanacak vatandaşlarımızdan dualar alacağımızı biliyorum. 10 gündür iş makinamız burada çalışıyor. Vatandaşlarımız içinde alternatif bir yolu hizmete açacağız. Av yapan, tarlasına giden ve doğa yürüyüşü yapmak isteyen vatandaşlarımız için burası güzel bir güzergâh oldu.” diye konuştu.